Nieuws Kempen Hermans Heftrucks schildert ze Belgisch

Hermans Heftrucks schildert ze Belgisch

Hermans Heftrucks schildert ze Belgisch

Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel werkt zich op een bijzonder manier in de kijker ter gelegenheid van het WK-voetbal. Het bedrijf schilderde 3 heftrucks in de Belgische kleuren en stelt die gratis ter beschikking van 3 WK-dorpen. “Gadgets uitdelen doet iedereen”, zegt marketingverantwoordelijke Ron van der Flaas.

Ter gelegenheid van het WK in 2014 liet de onderneming 1 heftruck in de nationale driekleur spuiten. “Die moest toen van hier naar ginder”, vertelt van der Flaas. “Daarom besloten we deze keer 3 voertuigen te beschilderen. Die gaan naar de WK-dorpen in Turnhout, Oostmalle en Rijkevorsel. Het zijn organisaties die in het verleden ook al een beroep op ons deden.”

Reclameobject
In ruil voor het gratis gebruik door de organisatoren vraagt het bedrijf zichtbaarheid. De heftrucks blijven er de hele periode staan als blikvanger en reclameobject.

“Op deze manier willen we de evenementen mee ondersteunen”, aldus nog de marketingverantwoordelijke. “En we surfen natuurlijk mee op de populariteit van het WK en de Rode Duivels.”

De 3 voertuigen komen na afloop terug mee in de verhuur maar blijven hun kleur wel behouden, tot ze eventueel worden verkocht. Hermans Herftrucks heeft in totaal bijna 700 voertuigen in de verhuur. Het bedrijf stelt op dit moment een 45-tal mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer