Nieuws Kempen Hermans Rental investeert én innoveert

Hermans Rental investeert én innoveert

Hermans Rental investeert én innoveert

Hermans Heftrucks, what’s in a name? Meer dan u zou denken, want naast heftrucks biedt het bedrijf uit Rijkevorsel een totaalaanbod van allerhande toestellen aan voor verhuur. Dat gebeurt onder de naam Hermans Rental. Bovendien wordt de machinevloot deze weken verjongd dankzij een flinke investering. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt binnenkort ook een eigen app gelanceerd.

Naast heftrucks heeft Hermans Rental een heleboel andere machines in het assortiment. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruw terrein heftrucks, verreikers, hoogwerkers, schaarliften, intern transport en grondverzetmachines van kwaliteitsvolle merken.

Huren kan zowel op korte als op lange termijn en verloopt snel en eenvoudig dankzij het persoonlijke contact. Elke machine ondergaat trouwens een grondige controle voor de aanvang van de huur, zodat de werking ervan maximaal is. Zijn er toch problemen? Dan staat de serviceafdeling van Hermans Rental 24/7 paraat voor een onderhoud of herstelling.

Om de kwaliteitsgarantie nog wat op te krikken, wordt de jonge verhuurvloot de komende weken verder verjongd én uitgebreid. Zo wordt er geïnvesteerd in 20 nieuwe ruw terrein heftrucks, 3 roterende verreikers, 10 schaarliften, 5 hoogwerkers en 2 spinhoogwerkers.

Hermans Rental App

Het volledige assortiment valt vandaag al via de website te ontdekken, maar binnenkort kan dat ook vanaf uw smartphone, tablet of computer. Zo wordt er momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van een mobiele app voor verhuur.

“Met de Hermans Rental app willen we het onze klanten nog makkelijker maken. Ze zullen er het volledige huurassortiment kunnen bekijken en met behulp van filters de juiste machines kunnen selecteren”, zegt Ron van der Flaas van Hermans Heftrucks. “Ook een aanvraag tot reservatie zal mogelijk zijn via de app, net als het stellen van vragen, het aanvragen van offertes en als kers op de taart het raadplegen en beheren van lopende huurcontracten.”

De lancering ervan wordt medio 2019 verwacht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer