Nieuws Kempen Het Bourgondisch Huis is niet Het Bourgondisch Huis

Het Bourgondisch Huis is niet Het Bourgondisch Huis

Het Bourgondisch Huis is niet Het Bourgondisch Huis

bourgondisch huisZaakvoerder Jan Beeckmans van restaurant en feestzalen Het Bourgondisch Huis in Mol-Ezaart kreeg de voorbije uren al talloze ongeruste telefoons na ons bericht over de overname van steenkapperij Het Bourgondisch Huis uit Geel door Renotec. “Mensen vroegen of hun trouwfeest of communiefeest wel kon doorgaan”, aldus Jan Beeckmans. Dus voor alle duidelijkheid: het restaurant en de feestzalen hebben totaal niets te maken met de overname. Het gaat trouwens om een andere vennootschap.

“De dubbele naam zorgt geregeld voor verwarring”, weet Beeckmans. “Ons mailadres bijvoorbeeld eindigt op .be, terwijl dat bij de steenkapperij .com is. Geregeld krijgen wij mails van aannemers voor prijsoffertes en dergelijke, die we altijd wijzen op de foute communicatie en zelfs opbellen. Ik weet ook niet welk Bourgondisch Huis eerst was. Wij zijn in elk geval al 14 jaar bezig.”

Nieuwe verhuurdienst
Naast Het Bourgondisch Huis exploiteert Beeckmans in het naastliggende pand restaurant Tafeltijd en onder de naam De Kookbrigade een cateringservice. “Voor de veldritploeg van Vastgoedservice verzorgden we onlangs nog de VIP voor 400 mensen op het Belgisch en het Wereldkampioenschap in Lille en Zolder”, aldus de zaakvoerder. Die kondigt nog een nieuwigheid aan: Het Feestdepot. “We kochten een beetje verder in de straat een pand van 1.000 vierkante meter waar we een keuken installeerden en dat we gebruiken als magazijn. Van hieruit starten we tegen het najaar met een verhuurservice van tafels, stoelen, borden, bestek en andere feestbenodigdheden, zowel naar particulieren als collega-traiteurs.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer