Nieuws Kempen Het Poetsbureau neemt schoonmaakbedrijf Ariel over

Het Poetsbureau neemt schoonmaakbedrijf Ariel over

Het Poetsbureau neemt schoonmaakbedrijf Ariel over

MASSENHOVEN – Het Poetsbureau uit het Limburgse Beringen neemt schoonmaakbedrijf Ariel uit Massenhoven over. Na de lancering van Het Poetsbureau for business in 2019 moet ook de overname van Ariel ervoor zorgen dat Het Poetsbureau marktleider wordt in de bedrijfsschoonmaak.

Met zo’n 156 miljoen euro omzet in 2019 is Het Poetsbureau de grootste aanbieder van huishoudhulp in Vlaanderen. Met Het Poetsbureau for business zette het bedrijf het voorbije jaar zijn eerste stappen in de bedrijfsschoonmaak, meteen goed voor zo’n 1,2 miljoen euro omzet.

Schoonmaakbedrijf Ariel uit Massenhoven is ook geen kleine speler. Met 420 medewerkers en klanten zoals Arcellor Mittal, Omega Pharma en De Lijn boekte het bedrijf in 2019 een omzet van zo’n 12,5 miljoen euro. Met de overname van Ariel vertienvoudigt Het Poetsbureau zijn jaarlijkse omzet in de bedrijfsschoonmaak. De zaakvoerders van Ariel, Saskia Slachmuylders en Diederik De Roeck, behouden hun commerciële en operationele verantwoordelijkheid ook na de overname.

Met deze acquisitie overschrijdt de totale groep van Het Poetsbureau nu de kaap van 9.000 medewerkers. Bedrijfsleider Jo Mellemans maakt zich sterk dat het maandelijkse aanwervingsritme van 150 nieuwkomers Het Poetsbureau nog voor het einde van dit jaar boven de 10.000 moet tillen. “We zijn trots en enthousiast om de nieuwe collega’s van Ariel te mogen verwelkomen in onze familie”, aldus een korte reactie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.