Nieuws Kempen Het PoetsPaleis breidt diensten uit met TijdMakers

Het PoetsPaleis breidt diensten uit met TijdMakers

Het PoetsPaleis breidt diensten uit met TijdMakers

HERENTHOUT – Het PoetsPaleis, dat huishoudhulp aanbiedt, lanceert een nieuw initiatief: TijdMakers. Het is een concept dat al even in de pijplijn zat, maar door de coronacrisis versneld wordt gelanceerd. TijdMakers helpt bij allerhande klussen thuis of op het werk.

Door COVID-19 hebben huishoudhulpen tijdelijk hun zorgrol niet kunnen en mogen opnemen. Daarom heeft het PoetsPaleis het nieuwe concept ‘TijdMakers’ gelanceerd. Dat is er om diverse karweien uit handen te nemen van particulieren, zelfstandigen en bedrijven in de regio Zuiderkempen. Social distancing-proof, uiteraard. TijdMakers helpt bij alle mogelijke klussen op het werk, aan het huis of in de tuin.

“Denk aan: ruiten wassen, daken reinigen, poetsen in bedrijven en bij zelfstandigen/vrije beroepen, tuinonderhoud of een grote opkuis op werven of bij mensen die naar een nieuwe woning verhuizen”, licht zaakvoerder Cindy Storms toe. “Je hoort het overal: Tijdens de lockdown heb je tijd voor wat al lang eens moest gebeuren. En toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan, wanneer bijvoorbeeld je kroost permanent op jou beroep doet, of wanneer je eigen tools of personeelsbestand het eigenlijk niet toelaten. TijdMakers biedt nu een helpende hand voor klussen in en rond het huis of bedrijf waarbij social distancing makkelijk gerespecteerd kan worden. Zo kunnen onze klanten hun tijd besteden aan wat voor hen écht belangrijk is. En wordt het leven voor iedereen beter.”

Bart Keynen, zaakvoerder van het PoetsPaleis vult aan: “TijdMakers is ontstaan vanuit Het PoetsPaleis en heeft in wezen dezelfde missie: mensen op een persoonlijke en respectvolle manier ondersteunen in het dagelijkse leven. Alleen, TijdMakers-diensten kan je niet met dienstencheques vergoeden.”

Het PoetsPaleis is trouwens nog op zoek naar extra man- en vrouwkracht om al deze diensten waar te maken. “Zelfstandigen of bedrijven die graag bij mensen een handje toesteken en die net als ons respect, betrokkenheid, persoonlijk contact en verbondenheid hoog in het vaandel dragen, kunnen met ons contact opnemen. Dit geldt trouwens ook voor wie zich herkent in onze waarden en geïnteresseerd is in een job als logistiek onderhouder bij bedrijven, zaken en vrije beroepen. Dan bekijken we samen de mogelijkheden om met elkaar in zee te gaan, in een zee van tijd”, zegt Guy Hoegaerts, verantwoordelijke voor de marketing en verkoop en aanspreekpunt voor partners.

Het aspect ‘in de buurt’ is daarbij voor het PoetsPaleis een belangrijk criterium.

“Voor ons is nabijheid een essentieel onderdeel van ons aanbod. Onze helpende hand is nooit ver weg. Bovendien zorgt de samenwerking met plaatselijke partners voor een sterke lokale economie en minder verplaatsingstijd. Iedereen wint er dus bij”, bevestigt Bart Keynen.

Het PoetsPaleis heeft kantoren in Beerse, Herenthout, Lille, Mol, Olen, Vorselaar en Westerlo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.