Nieuws Kempen Het Poetspaleis en Zorgteam Kempen arm in arm

Het Poetspaleis en Zorgteam Kempen arm in arm

Het Poetspaleis en Zorgteam Kempen arm in arm

poetspaleisDe dienstverleners Het Poetspaleis en Zorgteam Kempen werken sinds kort samen. Daardoor kunnen ze een totaalpakket aan diensten aanbieden zoals schoonmaken, koken, was- en strijkhulp en thuisverpleging.

“De jongste tijd nam de vraag naar thuisverpleging toe onder onze klanten. Aangezien we hiervoor zelf geen expertise in huis hebben, zijn we op zoek gegaan naar een gespecialiseerde partner om deze extra service aan te bieden”, vertelt zaakvoerder Bart Keynen van Het Poetspaleis. “Het gebied waarin Zorgteam Kempen actief is, komt voor een groot deel overeen met onze regio en het personeel staat, net zoals bij ons, centraal. Mensen binnen de regio Vorselaar–Herentals– Westerlo–Nijlen die een beroep doen op de dienstverlening van Het Poetspaleis, kunnen voortaan bij een aanvraag van huishoudhulp ook melden dat ze thuisverpleging wensen. Een medewerker van Zorgteam Kempen komt dan op gepaste tijdstippen langs om de nodige verzorging te bieden. En wij, de mensen van Het Poetspaleis, zorgen voor een goede opvolging.”

Meerwaarde
“Ook voor ons biedt deze samenwerking een grote meerwaarde”, gaat Mike Celis, zaakvoerder van Zorgteam Kempen, verder. “De klanten van Het Poetspaleis kunnen een beroep doen op onze diensten en onze klanten kunnen dan weer, indien gewenst, genieten van huishoudhulp en/of was- en strijkhulp van Het Poetspaleis. Diensten die een groot deel van ons cliënteel zeker zullen aanspreken.”

Het Poetspaleis is een sterk groeiend bedrijf en opende de voorbije maanden bijkomende vestigingen in onder meer Lille, Westerlo, Mol, Vorselaar, Beerse en Arendonk. Thuisverpleging Zorgteam Kempen biedt verpleegkundige zorgen op maat aan mensen thuis. Het werkgebied bevindt zich in de Antwerpse Kempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer