Nieuws Kempen Heylen Vastgoed is nieuwe major sponsor van KVC Westerlo

Heylen Vastgoed is nieuwe major sponsor van KVC Westerlo

Heylen Vastgoed is nieuwe major sponsor van KVC Westerlo

Heylen Vastgoed, met roots in Herentals, is vanmiddag voorgesteld als de nieuwe major sponsor van voetbalclub KVC Westerlo. Het logo van het vastgoedkantoor verschijnt onder andere op borden aan de invalswegen naar het stadion, op vlaggen aan de promenade en op ledschermen rond het veld.

Sport zit in het hart van de Kempense makelaar. Het kantoor sponsort al andere voetbalclubs uit de provincie, wielerverenigingen en verschillende sportevenementen. Dit jaar was Heylen Vastgoed titelsponsor van de Heistse Pijl. Jaarlijks organiseren ze De 10 van Herentals, een loopwedstrijd voor het goede doel.

Bijzondere dag
Cedric Vanhencxthoven, zaakvoerder van Heylen Vastgoed: “Dit is een bijzondere dag. We zijn heel trots op het nieuwe partnerschap met KVC Westerlo. De ploeg van de Kempen is een gezellige familieclub die mensen bij elkaar brengt met voetbal, toegankelijk is voor iedereen en kansen geeft aan jonge spelers. Die visie past volledig bij de waarden van ons vastgoedkantoor.”

Commercieel manager Günther Peeters van KVC Westerlo is verheugd met de nieuwe sponsor: “Heylen Vastgoed ademt sport en voetbal en is ook één van de toonaangevende bedrijven in de Kempen, daarom ben ik zo blij dat ze samen met ons aan de toekomst van onze club willen werken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer