Heylen Vastgoed Heylen opent in het voorjaar op de hoek van — © rr

Heylen Vastgoed opent in het voorjaar 17de vestiging in Heidestatiestraat

Heylen Vastgoed heeft vanaf nu ook een kantoor in de Heidestatiestraat 22 in Kalmthout. Dat wordt meteen de 17de vestiging van het Antwerps vastgoedbedrijf in evenveel jaren. De plannen zijn om in de loop van het voorjaar operationeel te zijn.

In het voormalige ING-kantoor in de Heidestatiestraat in Heide zetelt nu Heylen Vastgoed. “Met dit nieuwe kantoor snijden we een nieuwe markt met veel potentieel aan en kunnen we een nog betere service aanbieden voor onze klanten in de noordrand van Antwerpen”, zegt Yves Vervliet, Sales Manager van Heylen Vastgoed.

Aan ambitie geen gebrek bij Heylen Vastgoed. De voorbije twee jaar opende Heylen Vastgoed liefst zeven nieuwe kantoren. Het feit dat het bedrijf nu ook in Kalmthout neerstrijkt, is dus niet echt een verrassing. Ondanks corona heeft het Antwerps bedrijf er opnieuw een boerenjaar opzitten.

Yves Vervliet: “Met ons grote netwerk in Antwerpen en omgeving, beschikken we al over heel wat klanten in het Kalmthoutse. Die kunnen we met een kantoor in de regio nog beter en persoonlijker gaan bedienen. Bovendien merken we dat er enorm veel vraag is naar vastgoedbegeleiding in de noordrand. Met deze nieuwe uitvalsbasis kunnen we die vraag nu beter en sneller beantwoorden. Dat geldt uiteraard ook voor de Nederlanders, die steeds vaker op zoek zijn naar een woning in de grensregio. Qua ligging is er geen betere locatie denkbaar. Nabij het centrum, in één van de drukstbezochte straten én in een hoekpand. Die drie factoren zorgen ervoor dat we met Heylen Vastgoed automatisch heel aanwezig zijn in het Kalmthoutse straatbeeld.”