Nieuws Kempen Heylen Vastgoed opent kantoor in Lier

Heylen Vastgoed opent kantoor in Lier

Heylen Vastgoed opent kantoor in Lier

HEYLEN-VASTGOEDHeylen Vastgoed is met vier kantoren al goed vertegenwoordigd in de Kempen en opent op 2 november nu ook een kantoor in Lier. Meteen is dan het pad geëffend naar metropool Antwerpen, waar op 9 november een kantoor open gaat.

“Met een nieuwe vestiging in Lier en een week later in Antwerpen zijn we in heel de provincie aanwezig. Dan kunnen we de volledige regio rond Antwerpen bedienen. Dat was ook een van de redenen om deze stap te zetten. Daarenboven trekken heel wat mensen uit het Antwerpse naar de Kempen. Ook hen kunnen we nu beter verder helpen”, aldus zaakvoerders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

Projectbegeleiding
In de Kempen maakt Heylen Vastgoed furore met gespecialiseerde projectbegeleiding. Ook in Lier zal dat het geval zijn. “Wij bieden begeleiding aan voor eigenaars om een project uit te werken voor hun eigendom. Maar ook meer en meer projectontwikkelaars laten zich begeleiden. Wij zoeken bijvoorbeeld uit welke woonvormen verkoopbaar zijn op een welbepaalde locatie en kunnen de panden ook te koop aanbieden. Ook in de Lierse en Antwerpse regio zullen we deze service verlenen. Meer zelfs, het is mede door de vraag van bepaalde projectontwikkelaars waar we vaak mee samenwerken dat we naar Lier en Antwerpen trekken. Zij waren vragende partij om onze goede samenwerking ook in en rond Antwerpen verder te zetten”, aldus Cedric Vanhencxthoven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer