Nieuws Kempen Heylen Vastgoed realiseert nieuw kantoor in Brasschaat met dubbele functie

Heylen Vastgoed realiseert nieuw kantoor in Brasschaat met dubbele functie

Heylen Vastgoed realiseert nieuw kantoor in Brasschaat met dubbele functie

REGIO – Heylen Exclusief, de luxetak van makelaar Heylen Vastgoed, opent een flagshipstore in Brasschaat. Het nieuwe kantoor wordt meteen het eerste exclusieve kantoor van ‘Heylen Exclusief’ en zal ook dienst doen als uitvalsbasis voor de volledige groep. Voor Heylen Vastgoed betekent dit al het vierde nieuwe kantoor dit jaar.

Pal in het centrum van Brasschaat, aan de Bredabaan, opent Heylen Vastgoed binnenkort een nieuw vastgoedkantoor. Voor de vastgoedmakelaar gaat het niet zomaar om een nieuw kantoor, het 12de al, het wordt meteen ook het allereerste kantoor dat zich via ‘Heylen Exclusief’ specifiek richt op de markt van het luxevastgoed en het vastgoed in de Noordkant van Antwerpen. 10 medewerkers kunnen er aan de slag, waaronder ervaren vastgoedmakelaars die de regio op hun duimpje kennen.

“Met dit kantoor openen we ons eerste kantoor voor luxepanden die we vanuit Heylen Exclusief verkopen”, licht Yves Vervliet toe, verantwoordelijke Verkoop Heylen Vastgoed – Heylen Exclusief. “We bieden er een mix aan van onze diensten: herverkoop en verhuur van residentiële panden, nieuwbouwprojecten, en property management. Maar gezien de specifieke regio en de grote vraag naar luxepanden in deze buurt is het logisch om een kantoor te voorzien dat zich vooral op dat type vastgoed richt.”

Flagshipstore en uitvalsbasis

Naast een kantoor gericht op het exclusieve aanbod, wordt dit ook een uitvalsbasis met een tiental werkplekken voor medewerkers van de groep die in de buurt wonen of moeten zijn. Dat heeft te maken met de snelle groei die Heylen Vastgoed nu doormaakt. “We bestaan dit jaar 15 jaar en we zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Dit jaar alleen al openden we drie nieuwe kantoren en dat betekent natuurlijk ook dat we steeds meer medewerkers hebben”, vertelt Johan Heylen, zaakvoerder Heylen Vastgoed – Heylen Exclusief. “Gezien de verdeling van onze huidige kantoren en het feit dat onze medewerkers zich vaak in de verschillende delen van de provincie Antwerpen bevinden, is het nuttig om van dit kantoor een satellietkantoor te maken waar onze medewerkers, bijvoorbeeld voor een meeting of voor een dagje administratie, terecht kunnen.”

Het is de bedoeling om het nieuwe kantoor te openen in januari 2021. Heylen Vastgoed opende dit jaar ook als drie nieuwe kantoren: in Geel, in Deurne en in Mortsel. Hiermee heeft de vastgoedmakelaar intussen 11 kantoren in de provincie Antwerpen: Antwerpen stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg en Mortsel. Binnenkort komt daar dus het Heylen Exclusief kantoor in Brasschaat bij.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer