Nieuws Kempen Heylen Vastgoed wordt nieuwe hoofdsponsor van BeNeleague-kampioen HYC

Heylen Vastgoed wordt nieuwe hoofdsponsor van BeNeleague-kampioen HYC

Heylen Vastgoed wordt nieuwe hoofdsponsor van BeNeleague-kampioen HYC

HERENTALS – Heylen Vastgoed is de nieuwe hoofdsponsor van ijshockeyclub HYC uit Herentals. Dat maakte de club – die meteen ook van naam verandert – bekend. De nieuwe naam van de club wordt ‘Heylen Vastgoed HYC’.

Heylen Vastgoed sponsort vandaag al meer dan 40 sportclubs in uiteenlopende sporten in de provincie Antwerpen en zet nu zijn eerste stappen in het ijshockey. De vastgoedmakelaar wordt voor de drie komende seizoenen hoofdsponsor van de regerende ijshockeykampioen van België én Nederland. De Herentalse ijshockey club HYC, die vorig jaar BeNeLeague-kampioen werd, start het seizoen als ‘Heylen Vastgoed HYC’. De logische stap voor beide partijen, zeker omdat Belgisch ijshockey-icoon Bjorn Steijlen vandaag als makelaar aan de slag is bij Heylen Vastgoed.

De sponsoring zal minstens drie jaar duren. De naamsverandering van de Herentals ijshockeyclub gaat gepaard met bijhorende nieuwe truitjes en een nieuw logo, dat al verwijst naar het 50-jarig bestaan van de club in 2021. “Heylen Vastgoed is bijzonder sportminded en kan ons de nodige zekerheid bieden de komende seizoenen”, zegt  Frank Van Reeth, voorzitter van Heylen Vastgoed HYC. “In de voorafgaande gesprekken werd meteen duidelijk dat we elkaar veel kunnen bijbrengen.”

IJshockeyicoon

Dat niemand minder dan Bjorn Steijlen kantoorverantwoordelijke is van het Heylen Vastgoed-kantoor in Herentals maakt het plaatje compleet. Bjorn werd in 2008 uitgeroepen tot beste Belgische doelman van de eeuw in het ijshockey en sloot zijn carrière in 2014 af bij HYC na een loopbaan van meer dan dertig jaar in het ijshockey. Sinds 2018 is hij aan de slag bij Heylen Vastgoed als vastgoedmakelaar en verantwoordelijke van het Herentalse kantoor.

“Deze samenwerking doet mij uiteraard veel plezier”, reageert Bjorn Steijlen. “Niet alleen vanwege mijn verleden in het ijshockey en het feit dat ik nog heel wat mensen ken bij HYC, maar ook omdat ik er van overtuigd ben dat dit voor beide partijen een win-win situatie is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.