Nieuws Kempen Heylen Vastgoed zet nog meer in op digitale technologie

Heylen Vastgoed zet nog meer in op digitale technologie

Heylen Vastgoed zet nog meer in op digitale technologie

Heylen Vastgoed zet nog meer in op digitale technologie. Met een nieuwe website wil het bezoekers beter helpen om hun toekomstige woning te vinden. Het immobedrijf wil bezoekers zo goed mogelijk en in zo weinig mogelijk stappen de weg wijzen, zegt marketing manager Jaro Hermans.

 

 

 

“Naast de verbeterde navigatie en functionaliteit, is de website ook gebruiksvriendelijker en sneller”, zegt Hermans. “Onze state-of-the-art website moet de klant zo goed mogelijk en in zo weinig mogelijk stappen verder helpen. Met één muisklik vraag je bijvoorbeeld een gratis schatting aan. Voer je een zoekopdracht in, dan krijg je een ruim vastgoedaanbod voorgeschoteld.”

De vernieuwde website sluit aan bij de visie van Heylen Vastgoed op verdere groei en uitbreiding in de toekomst. Het is een belangrijk onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie om huidige en potentiële klanten beter te bereiken. Bestuurder Johan Heylen is vastberaden: “We willen de komende jaren koploper blijven met de meest bezochte vastgoedsite in de provincie Antwerpen en het Waasland.”

Het immobedrijf heeft in totaal 13 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen en het Waasland. De hoofdzetel van het bedrijf is in Herentals.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer