Nieuws Kempen Hidrodoe trapt feestjaar af met een record

Hidrodoe trapt feestjaar af met een record

Foto: Hidrodoe

Hidrodoe trapt feestjaar af met een record

HERENTALS – Januari is traditioneel een maand voor een terugblik op het voorbije jaar én goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook Hidrodoe, het belevingscentrum over water, kijkt tegelijk terug én vooruit. “Het jaar 2022 was fantastisch voor Hidrodoe. We mochten bijna 52.000 bezoekers ontvangen en inspireren over water. Een geweldig jaar, zeker na de moeilijke coronajaren.”, aldus manager Hilde De Laet.

De voorbije kerstvakantie heeft zeker bijgedragen aan dit succesvolle jaar. Hidrodoe lanceerde namelijk ‘Hartje Winter’. “In 2021 zetten we reeds onze eerste stappen naar een volwaardig winterprogramma. Water is namelijk niet alleen leuk in de zomer, maar zeker ook in de koudere maanden. Hartje Winter sloeg echt aan bij onze bezoekers”, zegt De Laet.

“Bijna 1.900 bezoekers kwamen experimenteren met water, en ontdekten de winterwandeling en de winterkermis. Hiermee sneuvelt ineens een record, nog nooit kwamen zoveel mensen Hidrodoe beleven tijdens de kerstvakantie.”

20 kaarsjes

Een mooie start voor een speciaal jaar voor het belevingscentrum over water in Herentals, Hidrodoe viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. “We plannen een echt feestjaar, waarbij we jong en oud trakteren op water en wetenschap, met dat tikkeltje extra, zoals je van ons gewend bent.”, vertelt Hilde De Laet.

Voor wie Hartje Winter gemist heeft, is er goed nieuws. De winter duurt in Hidrodoe nog tot 5 maart.

Tickets koop je voordeliger online via www.hidrodoe.be/koop-je-ticket.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.