Nieuws Kempen Hillewaere Groep start nieuwe bedrijfstak die huizen inricht

Hillewaere Groep start nieuwe bedrijfstak die huizen inricht

foto: Vecislavas Popa

Hillewaere Groep start nieuwe bedrijfstak die huizen inricht

TURNHOUT – Vastgoedbedrijf Hillewaere Groep uit Turnhout heeft een nieuwe tak: Home by Hillewaere focust zich op interieurinrichting en totaalrealisaties.

Wie zijn huis wil laten inrichten of verbouwen kan voortaan terecht bij Home by Hillewaere. Het is de net opgerichte vijfde bedrijfstak van de Hillewaere Groep uit Turnhout. Die bestaat verder nog uit Hillewaere Vastgoed, Hillewaere Verzekeringen, Hillewaere Investments en hypotheekadvies. Hillewaere wil alle klanten voortaan ook bijstaan bij renovatiewerkzaamheden, het kopen van meubels of de keuze van verf. Home by Hillewaere wil praktische oplossingen en professioneel advies aanbieden. Ook klanten die geen pand hebben gekocht bij Hillewaere mogen aankloppen bij de vestiging in de Parklaan in Turnhout. “Interieurarchitecte Stephanie Hermans, die eerder al voor ons werkte, is nu volledig aan de slag bij Home by Hillewaere. Op termijn willen we een volwaardig team oprichten”, zegt Bieke Peeters van de Hillewaere Groep in Gazet van Antwerpen. “Home by Hillewaere zet in op totaalrealisaties, van verbouwing tot inrichting, verhuizing en veel meer. Het team neemt het werk van de klanten uit handen, coördineert het volledige project en laat waar nodig werken in onderaanneming uitvoeren.”

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de behoeftes van de klant gedetailleerd in kaart gebracht. Daarna volgt een gepersonaliseerd voorstel op maat, wat uiteindelijk kan leiden tot een gedetailleerde offerte. “We willen een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem en gaan geen enkele uitdaging uit de weg”, vertelt de architecte Stephanie Hermans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.