Nieuws Kempen Hillewaere start binnenkort weer op met safety kit voor alle klanten

Hillewaere start binnenkort weer op met safety kit voor alle klanten

Close up female holds in hand cake dessert in unmarked clear empty blank cardboard box, food order isolated on white background. Delivery concept. Copy space. Advertising area. Receiving package

Hillewaere start binnenkort weer op met safety kit voor alle klanten

KEMPEN – De Kempense vastgoedgroep Hillewaere maakt zich klaar om opnieuw de deuren te openen van de vastgoedshops in onder meer Turnhout, Schilde, Weelde, Malle, Hoogstraten, Mol en Heist-op-den-Berg. Hillewaere verwacht om vanaf maandag 11 mei ook weer fysieke afspraken en plaatsbezoeken met klanten te kunnen organiseren. Daarbij wil de makelaarsgroep nog steeds rekening blijven houden met veiligheid en gezondheid.

“Daarom ontvangen alle klanten van ons een Hillewaere Safety Kit”, laat de vastgoedgroep weten. “Deze veiligheidsbox bevat onder meer een mondmasker, handgel en ontsmettingsdoekjes. Bovendien hebben al onze makelaars via een speciale training ook richtlijnen gekregen om de plaatsbezoeken in de meest optimale en veilige omstandigheden te kunnen organiseren. Daarnaast wordt er aan de ingang van ons hoofdkantoor in Turnhout een hightech thermografische camera geplaatst die via infraroodstraling de temperatuur van de persoon in beeld nauwkeurig scant.”

Hillewaere wil op die manier tijdens fysieke afspraken met klanten maximaal voldoen aan de geldende hygiënische maatregelen. “Zo kunnen we onze klanten met een gerust en veilig gevoel opnieuw welkom heten in onze vastgoedshops en plaatsbezoeken inplannen”, luidt het.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.