Nieuws Kempen Hillewaere Vastgoed organiseert ludieke badeendjeswedstrijd

Hillewaere Vastgoed organiseert ludieke badeendjeswedstrijd

Hillewaere Vastgoed organiseert ludieke badeendjeswedstrijd

TURNHOUT – Veel kermissen zijn afgelast, maar eendjes vissen blijft dan toch nog mogelijk, weliswaar op een heel nieuwe manier. Daarvoor zorgt Vastgoedmakelaar Hillewaere, met hoofdkantoor in Turnhout. Hillewaere Vastgoed lanceert de ‘Lucky Duck’-wedstrijd. Die staat open voor iedereen. De winnaar ontvangt een Starline Spa bubbelbad.

Door de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om de bubbel van elk gezin te verkleinen tot vijf vaste personen, zullen heel wat Vlamingen de volgende weken bewust kiezen voor een ‘staycation’ in eigen tuin. In de provincie Antwerpen is dat vooralsnog het sterkst aan de hand. Hillewaere Vastgoed wil daarom mensen de kans geven om van die tuin een heus privéparadijs te maken. Daarom pakt de Kempense vastgoedmakelaar uit met een ludieke wedstrijd. “Als vastgoedmakelaar is het onze job en onze passie om de woondroom van onze klanten te helpen realiseren”, zegt Roel Druyts, CEO van Hillewaere Vastgoed. “En wie droomt er in de zomer niet van waterpret in de eigen tuin? Met deze wedstrijd kunnen we die droom alvast voor één iemand realiseren.”

1.000 eendjes

De wedstrijd houdt in dat  Hillewaere 1.000 badeendjes laat dobberen in een Starline-zwembad. Elk badeendje krijgt een nummer. Om deel te nemen surf je naar de website van Hillewaere en geef je jouw geluksnummer door via het wedstrijdformulier. Eind augustus zal een drone het eendje met het winnende nummer opvissen in aanwezigheid van een gerechtsdeurwaarder. De winnaar krijgt een Starline Spa. Hillewaere sloeg voor deze wedstrijd de handen in elkaar met Willemsen Zwembaden, eveneens uit Turnhout.

Drone

“Om onze panden optimaal in beeld te brengen maken we al langer gebruik van een drone”, licht Roel Druyts toe. “Zo kunnen we kandidaat-kopers vooraf al heel wat informatie over een pand bieden en kunnen we het aantal huisbezoeken beperken, wat mooi meegenomen is in deze coronatijden. Onlangs hebben we nog een nieuwe drone gekocht, waarmee onze huisfotograaf en dronepiloot zelfs een pand kan binnenvliegen om daar ook beelden te maken.”

Deelnemen kan door vóór 23 augustus om 17uur het wedstrijdformulier in te vullen. Dat is te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer