Nieuws Kempen Historisch pand zoekt uitbater

Historisch pand zoekt uitbater

Historisch pand zoekt uitbater

Stad Geel zoekt een nieuwe concessiehouder voor De Halle. Na La Buena Onda en de pop-upwinterbar van vzw Blijven Plakken, geeft de stad Geel opnieuw de voorkeur aan een concessie. Het gaat om een contract van drie jaar, dat nog tweemaal met drie jaar verlengd kan worden. Kandidaten kunnen zich voor 10 mei aanmelden. Ze moeten wel bereid zijn om  minstens 2 fairtradeproducten en 2 Geelse streekproducten aan te bieden.

Van april tot september 2019 nam wereldbar La Buena Onda tijdelijk zijn intrek in De Halle, het historische gebouw dat in de schaduw van de Sint-Amandskerk ligt. Het Geelse stadsbestuur gaf het pop-upverhaal een positieve evaluatie, en koos voor een nieuw tijdelijk verhaal. Dat werd pop-upwinterbar ’t Stadhuis, die in november 2019 opende en in maart 2020 moest sluiten door het begin van de coronacrisis.

Het gemeentebestuur hoopt dat de nieuwe concessiehouder op 1 juli 2021 de deuren kan openen op de Geelse Markt. “De vaccinaties zijn op dat moment al verder gevorderd en de vooruitzichten zijn, na lange tijd, positief. Wil jij, samen met de andere horeca-uitbaters, het marktplein weer bruisend maken? Aarzel niet en stel je kandidaat!”, klinkt het enthousiast bij Stad Geel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer