CEO Serge Vanhaverbeke toont het nieuwe loge van Vanhaverbeke Raamdesigners. Foto: AF

Historische naam Peeters maakt plaats voor Vanhaverbeke Raamdesigners

DESSEL – Raamproducent Peeters voert een naamsverandering door. Voortaan gaat de Desselse onderneming verder als Vanhaverbeke Raamdesigners. Samen met de nieuwe naam introduceert CEO Serge Vanhaverbeke ook een nieuwe huisstijl waarbij het woord trots centraal staat.

Raamproducent Peeters, Schans 4A in Dessel, zit in een volledig nieuw jasje. De historische naam heeft plaats geruimd voor Vanhaverbeke Raamdesigners. “De naam Peeters dateerde uit 1970 en was verbonden met Plastiekbouw Peeters”, legt CEO en mede-eigenaar Serge Vanhaverbeke uit. “Die link was al enige tijd niet meer toepasselijk en dus was de tijd rijp voor een naamswijziging en een nieuwe huisstijl. Ik ben sinds 2019 mede-eigenaar en CEO en wilde inhoudelijk meer inzetten op mijn visie, stijl en ideeën.”

T.R.O.T.S.

“Het woord trots is daarbij het ankerpunt”, aldus nog Serge Vanhaverbeke. “T.R.O.T.S. staat voor topkwaliteit, respect, orde en netheid, toewijding en structuur. Bij de introductie van de nieuwe naam en huisstijl reageerden de zowat vijftig werknemers positief, blij en ook opgetogen. Er is nu duidelijkheid voor iedereen over de weg die we willen bewandelen met Vanhaverbeke Raamdesigners. Datzelfde geldt voor de klanten. Bij een naamswijziging moet je als onderneming jouw reputatie weer van nul opbouwen maar dat schrikt mij niet af. Ik heb vertrouwen in het team en in ons product.”