Nieuws Kempen Hoofdkantoor Van Zon verhuist dichter naar Kempense vestigingen

Hoofdkantoor Van Zon verhuist dichter naar Kempense vestigingen

Hoofdkantoor Van Zon verhuist dichter naar Kempense vestigingen

LOMMEL/BEERSE/KALMTHOUT – Na meer dan 55 jaar verlaat horecagroothandel Van Zon de hoofdzetel in Hamont-Achel. Het bedrijf trekt naar Lommel, waar in november al de poorten van een gloednieuw complex openzwaaien.

Van Zon zit niet stil. De leverancier van zowat 30.000 referenties in food en non-food horeca-artikelen, is klaar voor een nieuwe stap. Opmerkelijk is dat de klassieke site in Hamont wordt verlaten. Door de beperkte uitbreidingsmogelijkheden heeft zaakvoerder Marion Van Zon gekozen voor een nieuwbouw, die gerealiseerd wordt door Mathieu Gijbels uit Oudsbergen. Het is trouwens al de derde keer dat het bouwteam voor deze opdrachtgever werkt.

“In november 2020 nemen we onze intrek op het Kristalpark in Lommel”, zo laat het bedrijf weten. “Ons nieuwe hoofdkantoor in aanbouw biedt meer ruimte, meer magazijn, meer voorraad en natuurlijk meer service voor onze klanten.” Van daaruit zullen ook de depots in Beringen, Kalmthout en Beerse worden beleverd. Het bedrijf investeerde drie jaar geleden nog in Beerse om daar een nieuwe vestiging te realiseren. Ook het nieuwe hoofdkantoor vertegenwoordigt een aanzienlijke investering. Het nieuwe project wordt later nog aan het grote publiek toegelicht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer