Nieuws Kempen Hoogstratenaar promoot exclusief Belgisch feestje in Marbella

Hoogstratenaar promoot exclusief Belgisch feestje in Marbella

Hoogstratenaar promoot exclusief Belgisch feestje in Marbella

gert snoeysNikki Beach Marbella heeft eventorganisator Gert Snoeys uit Hoogstraten aangeduid als promotor van de Beautiful Belgium People Party die er plaatsvindt op 21 juli, onze nationale feestdag. Het luxefeestje richt zich naar Belgen die op dat moment in de Spaanse badstad vertoeven. Een kaartje kost tussen 100 en 300 euro per persoon.

Nikki Beach baat beachclubs uit op exclusieve plaatsen over de hele wereld zoals Miami Beach, St.Tropez, Ibiza, Phuket, enz. “Ik heb zelf met hen contact opgenomen om zo’n feestjes te promoten in hun clubs in Marbella en Ibiza. Marbella gaan we doen, Ibiza was nu te laat. Dat wordt iets voor volgend jaar”, vertelt Snoeys.

Het feestje loopt op 21 juli van 13 tot 20 uur. De aanwezigen worden getrakteerd op optredens, DJ-sets en andere animatie, deels door Belgische artiesten. Ook het menu kleurt Belgisch met onder meer stoofvlees op basis van Belgisch bier, een Brusselse wafel en Belgische chocolade.

Vier- tot vijfhonderd deelnemers
Gert Snoeys: “We richten ons in de eerste plaats op de Belgen die vast wonen in Marbella en zij die er een tweede verblijfplaats hebben en op dat moment daar zijn. Ik schat dat er in die periode zo’n 5.000 Belgen in Marbella zijn. Voor de party zelf mik ik op vier- tot vijfhonderd Belgen.” Reserveren kan via deze link (password: belgiumpartygevi2015).

De Hoogstraatse ondernemer startte afgelopen voorjaar ook al met de Exclusive Womens Club. Daarmee organiseert hij luxefeestjes voor bemiddelde dames. “Eind september trekken we met een 25-tal dames richting St.Tropez”, kondigt hij aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer