Nieuws Kempen Hoorcentrum Aerts verovert Vlaanderen

Hoorcentrum Aerts verovert Vlaanderen

Hoorcentrum Aerts verovert Vlaanderen

HERENTALS/BEERSE/HERENT – Hoorcentrum Aerts, ontstaan vanuit Herentals, is bezig met een stevige uitbreidingsoperatie. De Kempense hoorspecialist heeft de ambitie om 100 hoorcentra in Vlaanderen neer te zetten. Deze week gaat vestiging nummer 23 open: in Herent.

Hoorcentrum Aerts gaat nog niet sneller dan het geluid, maar de groep maakt toch tempo. Vorige week ging nog een nieuw hoorcentrum open in Lommel, woensdag is Herent aan de beurt. En dat nadat wij eerder dit jaar al berichtten dat Aerts 2 nieuwe vestigingen had geopend in Bonheiden, Mechelen en Lier.

“We willen ons kwalitatief model nog meer in de markt zetten”, licht bedrijfsleider Tom Aerts toe. “We hebben een reputatie kunnen opbouwen waarbij klanten bij ons gehoorproblemen opgelost krijgen, waar dat bij anderen niet was gelukt. Dat bereik je door je personeel intensief te trainen en jezelf als groep te blijven informeren over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.”

Aerts wil dat model nu nog verder verspreiden en denkt hardop aan 100 vestigingen in Vlaanderen.

“We hebben nu in één jaar gedaan waarover we vroeger 15 jaar deden: van 1 naar 11 vestigingen. Nu gingen we van 11 naar 22. Ons personeelsbestand is in iets meer dan een jaar gegroeid van 33 naar 70. In de 15 jaar ervoor zijn we meer organisch gegroeid. Toen gebeurde dat meer wanneer een opportuniteit zich voordeed.”

De groei van Hoorcentrum Aerts is nog niet gestopt. Na Herent zijn ook nieuwe vestigingen voorzien in Diest, Beerse en Onze-Lieve-Vrouw Waver.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.