Nieuws Kempen HR Festival: leren om te werken

HR Festival: leren om te werken

HR Festival: leren om te werken

HR Festival - boomVrijdag 20 maart vindt in BEMT in Geel een HR-festival plaats onder de titel ‘Leren boven de maat’, een initiatief van Voka-KvK Kempen. “Enkel in een lerende cultuur, een krachtige leeromgeving waarin werknemers zichzelf mogen ontwikkelen en kunnen groeien, kan je de basis leggen voor een duurzaam personeels- en loopbaanbeleid”, zegt Guido Evens, senior adviseur onderwijs en arbeidsmarkt.

Gastheer tijdens het HR Festival is Fons Leroy, afgevaardigd bestuurder VDAB. Leroy is een van de autoriteiten in Vlaanderen op het gebied van de arbeidsmarkt. In zijn recentste boek ‘Werk aan Werk’ geeft hij zijn kijk op de uitdagingen van onze arbeidsmarkt en merkt hij op dat het hoog tijd is dat we werk maken van een nieuwe manier om ons werk te organiseren.

Ook de keynote-sprekers zijn niet de minsten. “Als eerste keynote spreker ontvangen we Prof. Dr. Christian Stamov-Rossnagel, professor Organizational Behavior van het Jacobs Center on Lifelong Learning and Institutional Development uit Bremen”, vertelt Guido Evens. “Aan de hand van een bedrijfscase bij Vodafone toont hij aan dat de leervaardigheid helemaal niet afneemt en dat oudere werknemers de jongeren zelfs overklassen.” De tweede spreker is Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Philippe Muyters.

Bepaal je eigen traject
Geheel naar de geest van het festival kan elke deelnemer de rest van de namiddag zijn eigen leertraject uitstippelen in inspirerende mini-keynotes, workshops, co-creatiesessies en op de infomarkt. Het volledige programma en meer info over de verschillende sessies en sprekers vind je op www.hrfestival.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer