Nieuws Kempen Hup met de geit bij Sint-Jozehoeve

Hup met de geit bij Sint-Jozehoeve

Hup met de geit bij Sint-Jozehoeve

BALEN – De Sint-Jozefhoeve, zowel een melkveebedrijf als een locatie voor teambuildingactiviteiten, pakt uit met een origineel aanbod. Je kan er een Citroën 2PK huren voor een hele of een halve dag om zo op een speelse manier -en in de eigen bubbel- de streek te ontdekken. De Sint-Jozefhoeve heeft vijf deux-chevaux ter beschikking. Daar komen er later nog bij.

“Ook wij hebben met de coronamaatregelen lang stilgelegen. Het was wel een moment om creatief na te denken hoe we mensen toch een leuke dag kunnen laten beleven in eigen land”, vertelt Luc Nouwen van de Sint-Jozefhoeve. “Mensen zullen meer daguitstappen doen in binnenland, waarschijnlijk nog in hun eigen bubbel. Daarom zijn we gestart met de verhuur van vijf 2PK’s. Dat aantal wordt later nog uitgebreid.”

Je kan de ‘geitjes’ -want dat is de bijnaam voor een 2PK- huren voor een halve of een hele dag. Bedrijven, vriendengroepen, gezinnen of families kunnen zo op een charmant-nostalgische manier op weg. Dat kan een zelf gekozen weg zijn, of een route die de Sint-Jozefhoeve heeft uitgestippeld en  die ze presenteert op GPS, in een roadbook of met een bezienswaardighedenmap.  De Deux Chevaux bieden plaats voor vier personen en een picknickmand. Die kan je zelf van thuis meebrengen of je kan je laten verrassen door eentje van de Sint-Jozefhoeve.

In de huurprijs van de wagens is een BA standaardverzekering inbegrepen, net als het gebruik van GPS, de route- en bezienswaardigheidsmap en pechverhelping  binnen de Benelux.

Met dit nieuwe initiatief is ook een nieuwe website gebouwd: www.hupmetdegeit.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer