Nieuws Kempen Hura begeleidt 350 werkzoekenden uit Kempen naar nieuwe job

Hura begeleidt 350 werkzoekenden uit Kempen naar nieuwe job

Hura begeleidt 350 werkzoekenden uit Kempen naar nieuwe job

huraHura uit Beerse, gespecialiseerd in loopbaan- en talentmanagement, begeleidt op dit ogenblik meer dan 350 werkzoekenden uit Kempense bedrijven die recent failliet gingen of die een herstructurering doorvoeren. Het bedrijf is al verschillende jaren een vaste waarde op het vlak van outplacement.

“We hebben intussen een sterk netwerk van arbeidsmarktactoren, bedrijven en organisaties opgebouwd. Vanuit deze positie kunnen we de personen die we begeleiden, klaarstomen voor de arbeidsmarkt van vandaag en de juiste talenten naar de juiste job gidsen”, zegt Johan Maes van Hura.

Uit drie sectoren
De grootste groep werkzoekenden is afkomstig uit drie sectoren: metaalsector, drukkerijen en de voedingssector. Het gaat zowel om arbeiders als bedienden die overwegend in de Kempen wonen. Om deze grote groep van werkzoekenden gericht in contact te brengen met de juiste werkgever, startte Hura een arbeidsmarktcel op.

Hura roept ondernemingen met vacatures op om contact op te nemen zodat zij die onder de aandacht van de werkzoekenden kunnen brengen. Daarnaast nodigen ze bedrijven uit om deel te nemen aan een kennismakingsbeurs waar ze werkzoekenden en werkgevers samenbrengen.

Door de groei heeft Hura onlangs vier nieuwe medewerkers in dienst genomen, wat het totaal op elf brengt. Daarnaast doet het bedrijf een beroep op een vast team van freelance medewerkers.

De onderneming is recent ook uitgekozen als exclusieve partner van VDAB om de outplacementbegeleidingen in kader van faillissementen te verzorgen voor drie regio’s: Kempen, Mechelen en Waas en Dender.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt, Herentals
Hasselt

Motmans en Partners realiseert overname

HR-dienstverlener Motmans & Partners, met kantoren in Herentals, Antwerpen, Hasselt, Diegem, Eindhoven en Lommel, heeft Plug.in Office overgenomen. Het Hasseltse bedrijf… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer