Nieuws Kempen Hura, PFL en Voka organiseren gratis webinar over goed personeelsmanagement in coronatijden

Hura, PFL en Voka organiseren gratis webinar over goed personeelsmanagement in coronatijden

foto: Ivan Samkov

Hura, PFL en Voka organiseren gratis webinar over goed personeelsmanagement in coronatijden

BEERSE – Hura, actief in talent- en loopbaanmanagement, houdt op vrijdag 12 juni een webinar over hoe bedrijfsleiders goed kunnen omgaan met personeel in de onzekere tijden van corona. Het webinar is gratis en wordt georganiseerd in samenwerking met Voka en PFL.

“We krijgen als Hura de laatste weken heel veel vragen van zaakvoerders en HR managers met Corona-gerelateerde HR-vragen”, zegt Pieter Maes van Hura. “Daarom hebben we besloten om de handen in elkaar te slaan met Voka en PFL en een gratis webinar te organiseren. PFL zorgt voor de technische ondersteuning. Voka zorgt voor de hosting en formuleert het als een gratis aanbod naar zijn leden. ”

Het webinar wil mogelijkheden aanbieden om goed om te gaan met de uitdagingen waar organisaties nu voor staan. Het creëren van veilige werkomstandigheden bijvoorbeeld. Of het aanpassen van werkprocessen en het gebruik van nieuwe communicatietechnieken. Ook speelt er nu een economische realiteit die zaakvoerders dwingt om keuzes te maken, vaak met een grote impact op het  personeel. “Met dit webinar bieden we tips en tricks om dit veranderingsproces succesvol door te maken”, licht Pieter Maes toe. “We zoomen in op 4 uitdagingen die wellicht herkenbaar zijn voor elke zaakvoerder en HR manager.”

Er komen thema’s aan bod als omgaan met verandering, communicatie naar personeel en mogelijkheden om medewerkers te heroriënteren. Ook een van de moeilijkste onderwerpen gaat Hura niet uit de weg: ‘wat als er intern geen mogelijkheden meer over blijven en je moet overgaan tot ontslag?’ Ook hier wordt gekeken naar de verschillende mogelijkheden, maar valkuilen en aandachtspunten voor een werkgever.

Je inschrijven voor dit gratis webinar op 12 juni kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.