Nieuws Kempen HVAC-specialist Aventi ontvangt 300 ondernemers in nieuw gebouw

HVAC-specialist Aventi ontvangt 300 ondernemers in nieuw gebouw

HVAC-specialist Aventi ontvangt 300 ondernemers in nieuw gebouw

BEERSE – Aventi, gespecialiseerd in verwarming, ventilatie, airco en luchtbehandeling, opende onlangs een nieuwe bedrijfsgebouw in de zone Beerse-Zuid. Dat gebouw is op 20 mei  de locatie voor het Groot Jaarevent van Ondernemend Beerse.

Meer dan driehonderd ondernemers schreven zich al in voor dit jaarevent. Zij kunnen die avond kennismaken met hun gastheer Aventi, een erkend installatiebedrijf dat een totaalservice in HVAC aanbiedt.

Zaakvoerders Nik Heyns en Kris Smans kunnen meer dan twintig jaar ervaring voorleggen. Onlangs voltooiden ze de bouw van een nieuw bedrijf met technologiecentrum.

Ondernemend Beerse nodigde voor het Groot Jaarevent een andere dynamische ondernemer uit de Kempen uit als gastspreker. Het gaat om Jan Peeters, zaakvoeder van familiebedrijf Peeters-Govers uit Gierle. Met de Albert Heijnwarenhuizen, Délidis, KFC en slagerij Peeters-Govers groeide het familiebedrijf op drie jaar tijd van 220 naar meer dan 1.300 medewerkers en realiseren ze een groepsomzet van meer dan 300 miljoen euro.

Wie het Groot Jaarevent wil bijwonen, kan nog inschrijven via www.ondernemend-beerse.be.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.