Nieuws Kempen I-Wash enige Kempense bedrijf dat werkt met nieuw multilayer product

I-Wash enige Kempense bedrijf dat werkt met nieuw multilayer product

I-Wash enige Kempense bedrijf dat werkt met nieuw multilayer product

TURNHOUT – Waldek Peeters uit Turnhout lanceert in zijn mobiele car-wash een nieuwe techniek voor de Kempen. Hij is één van de tien Belgen die werken met een Ceramic Pro-behandeling. “Ik heb een opleiding moeten volgen om dit te doen”, zegt Waldek.

Ceramic Pro, waar Waldek Peeters nu mee uitpakt, is een uniek multilayer concept. Het wordt in meerdere lagen aangebracht en dan infrarood gebakken. Het product gaat zo een permanente, slijtvaste en flexibele beschermlaag vormen. Het geeft bescherming tegen weer en uv-stralen, maar ook tegen graffiti. “Bovendien kan je het niet alleen op wagens gebruiken, maar ook op bijvoorbeeld boten, woningen, textiel, …. eigenlijk op alles,” vertelt Waldek Peeters.

Waldek Peeters richtte zo’n 5 jaar geleden in bijberoep I-Wash op, een mobiele carwash. Intussen krijgt hij steeds vaker vragen van grote bedrijven die hem willen engageren voor hun wagenpark.

Met zijn nieuw multilayer concept is hij de enige in de regio. “Ik ben de enige die met deze producten mag werken in Kempen. Wij zijn met een tiental in België en wereldwijd met 5.000. Ik heb uiteraard een opleiding moeten volgen om dit te mogen doen. Ik ben zeer fier dat ik hier mee mag werken.”

Waldek Peeters behandelt niet alleen auto’s en vrachtwagens, maar ook boten. Daarvoor werkt hij samen met Boats ’n more.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.