Nieuws Kempen IJsboerke brengt eigen kledinglijn uit

IJsboerke brengt eigen kledinglijn uit

IJsboerke brengt eigen kledinglijn uit

KASTERLEE – IJsboerke lanceert een eigen kledinglijn in samenwerking met Sunday. Fans van het ijs kunnen dus voortaan ook een IJsboerkeshirt, -pet of -sweater aankopen via www.ijsboerke.be, de website vol plezier.

De kleding is voor Ijsboerke vooral een middel om de nieuwe brand identity wat bekendheid te geven. Op de vernieuwde site kan je ook smullen, ontdekken, spelen en koken. Via kleine quizzen, ‘koele’ filmpjes en ijsrecepten kan je ijsbolletjes sparen. Daarmee krijg je korting in de fanshop.

De kledinglijn van IJsboerke is ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Sunday, een merchandise-leverancier uit Roeselare, die focust op duurzame mode.

IJsboerke bestaat al sinds 1935, maar verkoopt pas sinds kort ook kledij. De focus ligt nog steeds op roomijs met natuurlijke grondstoffen en dagverse room. Sinds 2017 maakt IJsboerke deel uit van Baronie, dat ook Chocolade Jacques en Duc D’O in de portefeuille heeft.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.