LEONIDAS Foto: IJsboerke

IJsboerke steekt Leonidas Manon-ijspralines in een nieuw jasje

IJsboerke uit Tielen pakte op de laatste dag van de zomervakantie uit met nieuws. De Kempense roomijsspecialist heeft de Leonidas Manon-ijspralines in een nieuw, fris jasje gestoken.

IJsboerke pakt al bijna tien jaar uit met de Leonidas Manon-ijspralines en de lekkernijen zitten voortaan in een nieuw, fris jasje. “Bij IJsboerke sluiten we de zomervakantie af met een heerlijke verrassing: onze geliefde Leonidas Manon ijspralines kregen een volledig nieuw en verfrissend Belgian Originals jasje”, luidt het bij de Kempense roomijsspecialist. “Fijnproevers en fans kunnen gerust zijn: de heerlijke ijspraline is nog steeds helemaal dezelfde smaakbom als voorheen. De Leonidas Manon-ijspraline bestaat uit koffieroomijs, een smeuïge hazelnootvulling en is omhuld met witte chocolade.”

“Al sinds 2014 bundelen we onze krachten met Leonidas om een unieke co-branding neer te zetten. Een combinatie van twee sterke Belgische merken waar we nog steeds erg trots op zijn. De pralines zijn, in hun nieuwe verpakking, vanaf nu beschikbaar bij Delhaize, Spar, Jumbo en Alvo.”