Nieuws Kempen IJsboerke wordt ijspartner van Artexis

IJsboerke wordt ijspartner van Artexis

IJsboerke wordt ijspartner van Artexis

Logo IjsboerkeArtexis, een van de Belgische marktleiders in het beheer van expohallen, congrescentra en de organisatie van beurzen, kiest vanaf 2015 voor IJsboerke als exclusieve ijspartner in het licht van het nieuwe cateringconcept dat zij uitrollen in Flanders Expo, Antwerpen Expo, Nekkerhal Mechelen, Expo Namen en MICX Mons. Daarmee wordt alweer een Kempisch bedrijf partner van deze ambitieuze groep.

“IJsboerke is verheugd met deze nieuwe samenwerking en is blij om deel uit te maken van dit cateringconcept dat Artexis zal uitrollen i.s.m. catering groep Groep Van Eyck”, klinkt het.

In het assortiment worden een aantal Belgische klemtonen gelegd. Zo zullen naast de gekende IJsboerke ijsjes o.a. de nieuwe Manon Signature in samenwerking met Leonidas en La Galette met Jules Destrooper ook aangeboden worden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer