Nieuws Kempen &IK groeit uit tot erkend loopbaancentrum Mathil&Ik

&IK groeit uit tot erkend loopbaancentrum Mathil&Ik

&IK groeit uit tot erkend loopbaancentrum Mathil&Ik

DESSEL – Annick Van Beylen uit Dessel heeft haar jobcoachpraktijk &IK versterkt met enkele samenwerkingen. Sinds 1 juni geeft ze job- en lifecoaching onder de naam Mathil&ik in de Kempen en Limburg.

Annick Van Beylen had al langer een jobcoachingpraktijk in Dessel. “In juni startte ik mijn eigen loopbaancentrum Mathil op, dat partner is van de VDAB. Met freelancers in Lommel, Hasselt, Balen, Olen, Geel en Herentals en een samenwerking met enkele huisartsen in de regio en multidisciplinaire praktijk De Prikkel in Geel maken we een vliegende start. We begeleiden mensen in de Kempen en in Limburg naar een loopbaan die voldoening geeft op lange termijn.”

Mathil&ik biedt loopbaanbegeleiding met en zonder loopbaancheques van VDAB, zowel online als in de praktijk. Gedreven door persoonlijke ervaringen heeft Annick een duidelijke visie voor ogen. “We maken het verschil door in te zetten op het individu. Loopbaanbegeleiding is absoluut maatwerk en moet aangepast zijn aan wie de klant is, niet aan wie hij of zij geacht worden te zijn. Met Mathil&ik willen wij onze klanten leren wie ze zijn, wat ze nodig hebben en wat ze daarvoor kunnen doen in functie van hun (werk)leven.”

De naam is een subtiele verwijzing naar die werkwijze. “Mathilde was een van mijn 4 lieve grootouders. Voor mij staat haar naam symbool voor een veilige haven, een plek waar je jezelf kan zijn.” Vanaf 2021 wil Mathil&ik uitbreiden naar de andere regio’s in Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.