Nieuws Kempen ‘Ik word mijn eigen baas’ strijkt neer in Turnhout

‘Ik word mijn eigen baas’ strijkt neer in Turnhout

‘Ik word mijn eigen baas’ strijkt neer in Turnhout

startersOndernemersorganisatie Unizo organiseert een roadshow voor wie plannen heeft om een eigen zaak te starten. ‘Ik word mijn eigen baas in 2016’ strijkt op dinsdag 15 december neer in de Warande in Turnhout. Getuigenissen van ondernemers en adviesgesprekken staan centraal.

Tijdens de liveshow brengen enkele bekende ondernemers hun verhaal en loodsen experts je door de stappen die je als startende onderneming moet zetten. Tot die BV-ondernemers behoren ex-wielrenner Nick Nuyens, die in Testelt een Carrefour Market opstartte, Wim Ballieu van Balls & Glory Ball, tv-figuur Bartel Van Riet, die daarnaast met enkele vrienden het bedrijfje Tree Musketiers oprichtte, en Isabelle Nijs, de ex van de bekende veldrijder en die een origineel kapsalon begon.

Naast inspirerende verhalen staan specialisten klaar om een antwoord te geven op al je vragen. Deelname is gratis maar je moet je wel inschrijven.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer