Nieuws Kempen Ikea komt naar de Kempen … met de bus

Ikea komt naar de Kempen … met de bus

Ikea komt naar de Kempen … met de bus

TURNHOUT/BRECHT/WESTMALLE/KAPELLEN/WILRIJK – Voortaan kan je op verscheidene plaatsen in de Kempen je aankopen van Ikea komen ophalen. Ikea Wilrijk start met een busdienst die de aankopen naar 4 vaste plaatsen brengt ten noorden van Antwerpen. Zo moeten klanten niet zo ver meer rijden.

Een IKEA branded Pändelbuss levert vanaf nu op vaste tijdstippen online bestellingen op vier verschillende locaties: aan Decathlon in Turnhout, AVEVE in Sint-Lenaarts, op de parking van Horta in Westmalle en aan het Starrenhof in Kapellen. Klanten uit die regio waren tot vandaag vaak lang onderweg naar de winkel. Met de nieuwe ophaalpunten kunnen ze de spullen van de bekende meubelwinkel ook dichter bij huis ophalen.

“We hebben in eerste instantie gekozen om ophaalpunten in het noorden van Antwerpen toe te voegen aangezien IKEA Wilrijk voor klanten uit deze regio niet optimaal bereikbaar is. Maar we zijn ook al op zoek naar andere locaties, om in de toekomst zoveel mogelijk klanten in de provincie Antwerpen tot dienst te kunnen zijn”, vertelt Saskia De Loore, verantwoordelijke market relations van IKEA Wilrijk.

Vanaf eind september kunnen klanten op donderdag ook interieuradvies krijgen op de Pändelbuss. Daarvoor kan je met maximum twee personen een afspraak inplannen met een IKEA interieurspecialist, die tips geeft  om optimaal gebruik te maken van je recente aankopen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.