Nieuws Kempen Immo Point Kempen breidt uit met een tweede vestiging in Tongerlo

Immo Point Kempen breidt uit met een tweede vestiging in Tongerlo

Immo Point Kempen breidt uit met een tweede vestiging in Tongerlo

TONGERLO/KASTERLEE/SCHILDE – Vastgoedmakelaar Immo Point breidt zijn netwerk verder uit. Immo Campus in Tongerlo wordt nu ook een Immo Point en voegt zich bij Immo Point Kempen met kantoor in Kasterlee. Daarmee krijgt Immo Point Kempen dus een tweede kantoor in Tongerlo en heeft het hele Immo Point Netwerk met hoofdzetel in Schilde nu 19 vestigingen.

“Voor ons is deze overname een mooie kans om ons netwerk in de Kempen te vergroten”, zegt zaakvoerder Sophie Van Aelten van Immo Point Kempen. “Tongerlo is een goede locatie aangezien we een aantal mooie nieuwbouwprojecten in de regio kunnen aanbieden.

Het kantoor, gelegen aan de Meulemanslaan 8 in Tongerlo heeft een restyling gekregen. Berend Bokhorst blijft er het vertrouwde gezicht als kantoorverantwoordelijke. “Hij heeft jarenlange ervaring en kent de lokale markt als geen ander”, stelt Van Aelten.

Op dit moment is er in het kantoor van Immo Point uiteraard weinig beweging, vanwege de corona-veiligheidsmaatregelen. “Maar achter de schermen is alles klaar om te starten zodra we van de overheid en gezondheidsraad weer groen licht krijgen”, benadrukt Sophie Van Aelten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.