Nieuws Kempen Immo VL breidt aanbod uit door samenwerking met Immo Vandamm

Immo VL breidt aanbod uit door samenwerking met Immo Vandamm

Immo VL breidt aanbod uit door samenwerking met Immo Vandamm

GEEL – Immo VL en Immo Vandamm gaan voortaan samen verder onder de naam Immo VL. Beide partners willen zo hun vastgoedaanbod in de Kempen en Limburg nog verruimen. Vanaf 1 september is de samenwerking onder één vlag een feit.

De vraag naar vastgoed is groot op dit moment. Immo VL is de afgelopen maanden op zoek gegaan naar partnerships om het aanbod woningen te koop en te huur in de Kempen en Limburg structureel uit te breiden. Een reeks gesprekken leidde uiteindelijk tot het bundelen van de krachten tussen Immo VL en Immo Vandamm.

Netwerk

Vanaf nu kunnen Immo Vandamm klanten ook worden geholpen in de kantoren van Immo VL voor een goede opvolging van hun vastgoedwensen. Om de overgang voor klanten te versoepelen, blijft het kantoor van Immo Vandamm in de Stationstraat in Geel nog open tot eind augustus. Vanaf 1 september kunnen klanten terecht in de kantoren van Immo VL in Geel, Mol, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder. Het verruimde aanbod is ook online al te raadplegen.

Feestje

Immo VL had graag een feest gehouden in Geel om de nieuwe samenwerking te vieren, maar dat is in deze corona tijden niet verantwoord. De vastgoedmakelaar heeft daarom een ander feestelijk initiatief op poten gezet. De eerste 500 klanten die via Immo VL een (ver)koopbezoek plannen of schatting aanvragen, maken kans op een ontbijt. Op deze manier brengt Immo VL haar feest naar u thuis.

Immo VL bestaat reeds 25 jaar en telt 5 kantoren: Geel, Mol, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder. Oprichter en bestuurder Wim Verboven werd in 2019 verkozen tot vastgoedondernemer van het jaar. Met meer dan 500 verkopen per jaar behoort Immo VL tot de grootste vastgoedkantoren van Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.