Nieuws Kempen In rechte lijn van de fotobox in je webshop

In rechte lijn van de fotobox in je webshop

In rechte lijn van de fotobox in je webshop

EGRSHet fotograferen van producten voor een webshop of website is een tijdrovende bezigheid. Zeker als die foto’s dan ook nog eens een bepaalde plaats in een rij moeten krijgen. EGRS, een spin-off van groenten- en fruitgroothandel Euro Gijbels in Geel, bedacht er een oplossing voor die wordt aangeboden in combinatie met hun bestelapp iSales. Ze maakten de koppeling van een fotobox waarin voorwerpen in 2D of 3D worden gefotografeerd, met een webshop. De innovatie wordt vandaag voorgesteld in Hasselt.

“We boden al langer onze app iSales aan waarbij klanten in de retail makkelijk bestellingen kunnen doorgeven”, legt COO Gunther Aerts van EGRS uit. “Maar we moesten die telkens op maat van een nieuwe klant maken, waarbij de kostprijs opliep. Nieuw is nu dat de klant zelf zijn app kan aanmaken in de cloud en die helemaal kan personaliseren. Voortaan betaalt hij een kost per transactie, wat de instapdrempel fors verlaagt.”

Bij de oplossing hoort ook een machine waarmee beelden in 3D of 2D van producten kunnen worden gemaakt. “Het gaat om een box waarin camera’s, verlichting en een draaischijf zijn gemonteerd”, legt Aerts uit. “Het is een Nederlandse product en we hebben de link gelegd naar de webshop. Via het scannen van de barcode komt het product daar meteen op de juiste plaats te staan. Voor zover we weten, bestaat deze combinatie nog niet.”

Voor de marketing en sales sloot EGRS een samenwerkingsovereenkomst met Scapta uit Hasselt, een specialist in ERP-pakketten. Beiden stellen vandaag hun nieuwigheden voor aan een publiek van potentieel geïnteresseerden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer