Nieuws Kempen In the Mix brengt kruisbestuiving tot stand

In the Mix brengt kruisbestuiving tot stand

In the Mix brengt kruisbestuiving tot stand

Logo Huis voor Creativiteit kleiner vierkant_11Donderdag 4 juni vindt in de Warande in Turnhout In the Mix plaats, een initiatief van SPK vzw. De bedoeling is om creatieve kruisbestuivingen tot stand te brengen in verschillende sectoren.

“We geven creatieve en innovatieve geesten de opdracht om samen out of the box oplossingen te bedenken voor een aantal prangende uitdagingen uit de bouw-, cultuur- en retailsector”, aldus de initiatiefnemers.

Het middaggedeelte is zo goed als volzet, maar ook het avondprogramma is boeiend. “Dat avondprogramma staat volledig in het teken van de kracht van samenwerking en kruisbestuiving: drie getuigenissen illustreren de meerwaarde die samenwerking voor hen en hun bedrijf/organisatie heeft opgebracht: geen fictie maar verhalen uit de praktijk. Vervolgens tonen we de resultaten van het Creatief Labo en openen we het netwerkgebeuren om de kruisbestuiving nog breder open te trekken”, zegt SPK.

Het event is gratis maar je moet wel inschrijven.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer