Nieuws Kempen InBalans lanceert inspiratiereizen

InBalans lanceert inspiratiereizen

InBalans lanceert inspiratiereizen

VOSSELAAR/GEEL – InBalans, de praktijk van Luc Jansen lanceert iets nieuws: inspiratiereizen. Deelnemers trekken enkele dagen in groep onder begeleiding van Luc Jansen naar een ‘krachtplek’ in Europa om te herbronnen. De Kempense reisorganisatie Happy Weekends staat in voor de praktische organisatie. De eerste inspiratiereis is in mei.

Mensen die rondlopen met het gevoel: “mijn leven is best oké en toch ontbreekt er iets”. Mensen die zichzelf voorbijlopen, die hoopt Luc Jansen te bereiken met zijn nieuwe inspiratiereizen. Jansen heeft een praktijk, ‘inBalans’, waar hij anderen begeleidt in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. “Naast de individuele coaching en lichaamswerk, houd ik ook lezingen en weekends over het thema veerkracht”, vertelt Luc Jansen. “De voorbije jaren organiseerde ik al herbronningsreizen naar Zuid-Engeland, Bretagne en Ierland. Dit jaar bied ik een nieuw concept aan: inspiratiereizen. Die zijn gericht op mensen die meerwaarde zoeken in hun leven en werk en die hun leiderschap verder willen ontwikkelen. De klemtoon ligt op persoonlijke groei en veerkracht.”

Krachtbad

Jansen neemt de deelnemers mee naar wat hij noemt ‘krachtplekken’ in Europa. In het geval van de eerste inspiratiereis wordt dat het Ierse platteland. “Ik zie het als een magische reis naar oude plekken. Daar worden mensen ondergedompeld in een krachtbad, zodat ze opnieuw connectie maken met zichzelf. Het wakkert de inspiratie aan, vandaar inspiratiereizen. De focus ligt op mensen die een meerwaarde zoeken in hun leven en op persoonlijk contact. Daarom gaan we met een kleine groep, waarin mensen zich veilig kunnen voelen. De deelnemers hoeven niets zelf te organiseren, dus je kan helemaal loslaten. Het is alleen belangrijk dat je open staat om je te laten raken.”

Ierland en Schotland

De eerste inspiratiereis naar Ierland vindt plaats tijdens het hemelvaartweekend, van 20 tot en met 24 mei. De praktische organisatie gebeurt in samenwerking met reisorganisatie Happy Weekends in Geel. “Ik ben zelf geen reisorganisatie”, bekent Luc Jansen. “Voor mij vraagt het veel om dat praktisch vorm te geven. Ik ben in contact gekomen met Paul Huysmans van Happy Weekends die mij hiermee wou voorthelpen en zo is de samenwerking gegroeid.”

In het najaar staat ook al een Schotlandreis op het programma, van 26 september t.e.m. 2 oktober.

Meer informatie is te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.