Nieuws Kempen Inez opent thuis eigen trimsalon Felica

Inez opent thuis eigen trimsalon Felica

Inez opent thuis eigen trimsalon Felica

HEIST-OP-DEN-BERG – Inez De Paepe uit Heist-op-den-Berg werkt momenteel hard aan haar trimsalon. Na 12 jaar ervaring opdoen wil ze vanaf 3 november verder onder eigen naam.

Inez begon eerder toevallig met het trimmen van honden en katten. “Ik ben er een beetje ingerold. Een vriendin deed stage bij een hondentrimmer, dat leek me wel leuk. Daarna heb ik me verder gespecialiseerd met een opleiding dierenverzorging. De voorbije 12 jaar werkte ik in een trimsalon. Maar ik ben er zeker van dat er genoeg honden en katten voor ons allebei zijn.”

Nu is het tijd om onder eigen naam naar buiten te komen. Of beter gezegd als Felica. “Dat is een samenvoegsel van felis en canis, de Latijnse namen voor katten en honden. Ik heb me gespecialiseerd in Engelse Cocker Spaniëls en Kerry Blue Terriers. Maar in Felica zijn alle katten en honden welkom. Zelf heb ik 2 Britse langharen en sta ik op de lijst voor een Kerry Blue puppy maar dat kan nog wel 2 jaar duren.”

Op dit moment wordt een deel van Inez’ woning in de Kleine Braamstraat in Heist-op-den-Berg verbouwd tot trimsalon. “Het is veel leuker en aangenamer om van thuis uit te kunnen werken. Natuurlijk vraagt zo’n renovatie om een serieuze investering. Maar als je iets gaat huren, ben je ook je geld kwijt.” Als alles gaat volgens plan, gaan de deuren van het nieuwe trimsalon open op dinsdag 3 november.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.