Nieuws Kempen Innovatieve elektromotor op limitatieve tech-lijst

Innovatieve elektromotor op limitatieve tech-lijst

Innovatieve elektromotor op limitatieve tech-lijst

Een recent ontwikkelde warmwater hogedruktrailer van het Arendonkse bedrijf Dibo is opgenomen in de limitatieve lijst met technologieën van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse overheid, of kortweg Vlaio. De limitatieve technologieënlijst is een prestigieuze lijst met een beperkt aantal technologieën die in aanmerking komen voor de ecologiepremie+. De Dibo JMB-ME hogedrukunit werkt met een watergekoelde elektromotor.

De ecologiepremie+ is een financiële tegemoetkoming aan ondernemingen die ecologie-investeringen realiseren in het Vlaamse Gewest. Hiermee wil de Vlaamse overheid ondernemingen stimuleren om hun productieproces milieuvriendelijk en energiezuinig te organiseren. De Vlaamse Overheid neemt een gedeelte van de investeringskosten voor haar rekening.

Door de uitbreiding van de limitatieve technologieënlijst komt de DiBO JMB-ME hogedrukunit in aanmerking om binnen Vlaanderen via de ecologiepremie+ (*) voor 25,5% gesubsidieerd te worden voor kmo’s en 12,75% voor grote ondernemingen. De nieuwe technologieënlijst is van toepassing op steunaanvragen ingediend vanaf 24 mei 2021.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer