Interieurgroep rond Timber nemen Nobhill op

NIEL/TURNHOUT/OUD-TURNHOUT - De holding boven Kempense interieurbouwers Interpoint en Propoint en het Nielse Timber, heeft branchegenoot Nobhill uit Turnhout opgenomen in de groep.

“De overname van Nobhill geeft ons de gelegenheid om de grootste high-end interieurbouwer te worden,” zegt eigenaar Alain Dierckx. “Dat geeft het voordeel dat we stabiliteit en groeimogelijkheden kunnen bieden aan onze werknemers en onze service kunnen optimaliseren voor onze klanten, voornamelijk architecten die hun mooiste ontwerpen gerealiseerd willen zien.”

Overlater Carl van Elst vult aan: “Historisch zaten wij met twee afdelingen binnen Huybreckx: het bouwbedrijf gespecialiseerd in ruwbouw en afwerking van residentiële gebouwen en Nobhill, als high-end interieurbouwer. Beide afdelingen doen het goed en dat zorgde voor verdeelde focus. Nu Nobhill in de best mogelijke handen is, is de continuïteit daar gegarandeerd en kan ik alle aandacht toespitsen op het in goede banen leiden van de verdere groei van Huybreckx Bouw.”

De overname gebeurt door de verwerving van het handelsfonds van Nobhill dat daardoor uit Huybreckx n.v. wordt getrokken. De naam Nobhill blijft behouden als merk en alle betrokken medewerkers komen mee over.

“Vanzelfsprekend,” geeft Alain Dierckx aan, “Het is net het vakmanschap van de mensen dat voor ons het belangrijkste is en zij blijven zo in een werkomgeving waarin de hoogste kwaliteit de norm is.”