Nieuws Kempen Interieurzaak bijna dicht en toch weer open

Interieurzaak bijna dicht en toch weer open

foto: Google

Interieurzaak bijna dicht en toch weer open

ZANDHOVEN – Interieurzaak Van Hauwe-Somers & Co uit Zandhoven had zich al klaargemaakt om net als in de eerste lockdown te starten met thuisleveringen voor verf, behang en benodigdheden. Maar dan bleek dat de zaak toch mag openblijven.

“Vrijdag leek het dat we dicht moesten”, zegt zaakvoerster Ingrid in Gazet van Antwerpen. “We vonden dat ook wel wat raar omdat doe-het-zelfzaken wel mochten openblijven. Via Facebook hebben we meteen onze boodschap verspreid dat klanten hun producten aan huis geleverd zouden krijgen. Dinsdag kregen we dan ineens uitsluitsel dat onze winkel wél mag open blijven voor verf en behang. Gordijnen zullen we aan huis moeten leveren.”

Het zijn verwarrende tijden. “Dat het nu wel mag voor verf en behang is goed nieuws, al merken wij ook wel dat het in het winkelcentrum van Zandhoven veel rustiger is dan normaal. Maar in vergelijking met de horeca mogen wij nog niet klagen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer