Nieuws Kempen Intern transportmateriaal hoeft niet altijd een zware investering te zijn

Intern transportmateriaal hoeft niet altijd een zware investering te zijn

Intern transportmateriaal hoeft niet altijd een zware investering te zijn

Het aanbod elektrische transpalletten en stapelaars bij Hermans Heftrucks breidt uit. Het gaat om twee nieuwe toestellen van Toyota Material Handling: de stapelaar Tyro SHE100 en de transpallet Tyro LHE130. Beiden zijn instapmodellen, wat het prijskaartje meteen een pak goedkoper maakt ten opzichte van vergelijkbare toestellen. “Dat bewijst nog maar eens dat intern transportmateriaal niet altijd duur hoeft te zijn”, klinkt het bij Hermans Heftrucks.

Verwacht geen toeters of bellen. Enkel het hoogstnoodzakelijke is voorzien en opties zijn er niet. Dat maakt het financiële plaatje dan ook interessant. Al kennen de nieuwe instapmodellen nog een heleboel andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de energiezuinigheid door de toepassing van lithium-ion-technologie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een batterij die een lange levensduur garandeert en onderhoudsvrij is.

Bovendien zijn de toestellen uiterst wendbaar. Zeer gebruiksvriendelijk dus zodat ze in magazijnen en winkels volledig tot hun recht komen. Bij de Tyro SHE100 is het verder mogelijk om de disselboom in verticale stand te bedienen. Op die manier kan het toestel ook in liften en op tussenverdiepingen  worden gebruikt.

Daarnaast zijn de trucks de ideale partners als het gaat om het laden en vervoeren van lichte toepassingen. De hefcapaciteit van de Tyro LHE130 bedraagt 1300 kg, die van de Tyro SHE100 1000 kg. Die laatste is ook verkrijgbaar in twee hefhoogtes van 2,9 of 3,6 meter.

Lichtgewicht

De Tyro SHE100 en de Tyro LHE130 wegen heel wat minder dan hun broers en zussen. De reden? De onderhoudsvrije lithium batterijen zijn echte lichtgewichten zijn. De batterij van de LHE130 is uitneembaar en weegt slechts 7 kg. Bij de SHE100 is er geopteerd voor een ingebouwde batterij, die trouwens volledig is opgeladen na 2,5 uur.

Snelle beschikbaarheid

De BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars zijn als instapmodellen geschikt voor lichte toepassingen. De Tyro LHE130 zal een upgrade zijn van een manuele transpallet. De Tyro SHE100 stapelaars zijn dan weer de perfecte oplossing voor gebruikers van hand- en semi-elektrische stapelaars die hun productiviteit willen verhogen.

Klaar om te investeren in zo’n stapelaar en/of transpallet? “Beide trucks zijn alvast snel uit voorraad te verkrijgen”, klinkt het.

Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel specialiseert zich in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.