Nieuws Kempen Internationale onderscheiding voor Grafische Groep Matthys

Internationale onderscheiding voor Grafische Groep Matthys

Internationale onderscheiding voor Grafische Groep Matthys

Grafische Groep MatthysDe Turnhoutse drukkerij Grafische Groep Matthys heeft een belangrijke internationale onderscheiding in de wacht gesleept. Het gaat om de Zweedse Invercote Award 2015. Voor het Kempense familiebedrijf is deze prijs een bekroning voor de bijzondere producties die in de vestiging in Turnhout worden gemaakt met de innovatieve ‘inline cold foil’ of ‘koudfolie druktechniek’.

Grafische Groep Matthys haalde een nominatie in de categorie ‘Best Print’ met een reeks bijzonder gedrukte wenskaarten en een nominatie in de categorie ‘Best Design’, met een exclusief vormgegeven luxe vouwkartonnageverpakking voor saffraan. De nominatie in de categorie ‘Best Design’ werd door Matthys bovendien omgezet in een overwinning. Op het einde van de avond werd uit de 4 categoriewinnaars ook de globale winnaar van de Invercote Award 2015 bekendgemaakt. Ook deze ging naar het Turnhoutse bedrijf. Dit familiebedrijf wordt sinds 2008 geleid door de derde generatie, de broers Pascal, Erik, Filip en Davy Matthys en telt momenteel 26 werknemers.

Recente investering
“Deze prijs is een bekroning voor de bijzondere producties die in Turnhout worden gemaakt. Met de innovatieve foliedruk realiseren we luxe grafische producties voor klanten in heel België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk met uitlopers naar Duitsland en Groot-Brittannië”, klinkt het trots bij de vier broers. “Recent investeerden we nog in een hoogwaardige stansmachine en een complete vouw/plakstraat voor de interne afwerking van opvallende vouwkartonnage verpakkingen.”

De designafdeling van de Turnhoutse drukkerij ontwierp de winnende verpakking voor haar Nederlandse klant Golden Result Saffron. De Invercote Award België is een initiatief van het Zweedse Iggesund en Igepa Belux.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer