Nieuws Kempen Intracto en Google organiseren inspiratiesessie voor kmo’s

Intracto en Google organiseren inspiratiesessie voor kmo’s

Intracto en Google organiseren inspiratiesessie voor kmo’s

intracto_pers_2012_02_03_015_0Benieuwd naar waar we staan in de huidige digitale shift van onze samenleving en economie? Welke digitale kansen zijn er voor onze Belgische kmo’s? Intracto en Google België organiseren op 29 oktober een (gratis) inspiratie-event. Drie sprekers brengen duidelijke en praktische insights en cases over hoe Belgische kmo’s gebruik kunnen maken van de digitale kansen en mogelijkheden. Een van de aspecten die aan bod komen is de mogelijkheden om je winkeloppervlakte te vergroten met digitale in-store communicatie.

Het event ‚State of Digital’ vindt plaats op 29 oktober 2014 in het congrescentrum Lamot te Mechelen. Meer informatie en inschrijven kan via http://www.intracto.com/stateofdigital

Intracto is een digital agency met vestiging in Olen. Met een team van 65 digital natives ondersteunt Intracto nationale en internationale merken en organisaties op vlak van online marketing, waarbij in het bijzonder ingezet wordt op e-commerce.

Intracto is onlangs genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 (lijst van de 50 snelst groeiende technologische ondernemingen in ons land). Ook de Trends Gazellen 2014 award voor snelst groeiende onderneming van de provincie Antwerpen binnen zijn categorie, werd onlangs mee op de kast geplaatst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer