Nieuws Kempen Intracto geeft het Yuki-verhaal brede weerklank

Intracto geeft het Yuki-verhaal brede weerklank

Intracto geeft het Yuki-verhaal brede weerklank

HERENTALS – Het Herentalse bedrijf Intracto slaat de handen in elkaar met Yuki, een online boekhoudplatform met kantoren in Antwerpen en Brussel. Intracto maakt voor Yuki onder meer een nieuwe website en nieuwe huisstijl.

Yuki biedt software die accountants nodig hebben om hun job vlot te kunnen uitoefenen. Het bedrijf wil een glimlach op het gezicht van zijn klanten te toveren. Om die boodschap nog daadkrachtiger en gerichter naar de markt te brengen gaat Yuki met Intracto een end-to-end partnership aan. Een eerste resultaat daarvan is de vernieuwde website van Yuki die deze week live is gegaan. “Intracto begreep het best onze behoeftes en wist de juiste snaren te raken om adequaat onze doelgroep te bereiken”, vertelt Ellen Sano, managing director van Yuki België. “In de groeifase waar we nu in zitten, groeide de noodzaak om zowel het breder plaatje te bekijken als alle deelaspecten. Intracto zal ons helpen bij onze marketing en communicatie om de volgende stappen te nemen qua maturiteit en schaalbaarheid.”

Voor Intracto is deze opdracht alweer een mooie referentie.

“Werken voor Yuki en met hun ‘yes we can’-team is een dankbare en aangename uitdaging”, zegt. Hans Van Eemeren, strategy director van Intracto. “Er is de duidelijke ambitie om de grootste van België te worden. Een uitdaging die ook ons niet vreemd is. De eigenheid van Yuki en zijn gebruiksvriendelijke toepassingen maken dat er een sterk verhaal is om te vertellen aan de markt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.