Blog_Webshopawards

Intracto in de prijzen met online apotheek

De online apotheek Farmaline heeft bij de Webshop Awards Nederland 2017-18 gewonnen in de categorie Beste Drogisterij van Nederland. De verkiezing maakte deel uit van de wedstrijd Retailer of the Year. Agentschap Intracto uit Herentals stond in voor de bouw van de webshop.

Kempense expertise scoort dus ook aan de andere kant van de grens. “Omdat het publiek de winnaars kiest, is de overwinning van Farmaline een mooi teken van appreciatie van de bezoekers van hun webshop”, aldus Intracto. Naast de verkiezing in Nederland haalde Farmaline in de Belgische versie van de Webshop Awards de eerste prijs in de categorie Health & Wellness.

Intracto bouwde de webshop van Farmaline in 8 jaar naar een online apotheek in meer dan 15 landen. De webwinkel verkoop vooral geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Klanten kunnen niet alleen kopen en aan huis laten leveren maar ook rekenen op een online service via chat, e-mail en telefoon.

Hele traject
Intracto zorgt als technologie- en marketingpartner voor de uitbouw van het hele traject van Farmaline. Zowel de ontwikkeling als het design van het platform en de hele onlinemarketingstrategie worden door het bedrijf in Herentals uitgevoerd en onderhouden.