Nieuws Kempen Intracto maakt kans op Technology Fast 50 award

Intracto maakt kans op Technology Fast 50 award

Intracto maakt kans op Technology Fast 50 award

HERENTALS – Deloitte publiceert vandaag de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België. Eén Kempens bedrijf maakt kans op de Technology Fast 50-award: Inracto uit Herentals.

De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Deloitte maakt de winnaar bekend tijdens de Awards Ceremony op 14 november. “De Technology Fast 50 ranking bewijst dat de Belgische scale-upwereld heel succesvolle innovatieve en disruptieve ondernemingen telt”, vertelt Nikolaas Tahon van Deloitte. “Door hun disruptieve aanpak met focus op schaalbaarheid, de juiste teamspirit in een globale wereld, blijven de Belgische start-ups een pioniersfunctie vervullen in de (nabije) toekomst.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.