Nieuws Kempen Intracto pakt eerste prijs op Splash Awards

Intracto pakt eerste prijs op Splash Awards

Intracto pakt eerste prijs op Splash Awards

splash awardHet digital agency Intracto uit Olen is in Amsterdam in de prijzen gevallen tijdens de eerste editie van de Splash Awards. Die bekronen de beste Drupalprojecten in de Benelux. De Kempenaars wonnen de award in de categorie Commerce voor hun case Marcoz.be.

Marcoz.be is het e-commerce verlengstuk van de fysieke winkel in hartje Antwerpen waar exclusieve modeartikelen worden verkocht en waar dus een snelle integratie nodig is tussen het offline winkelpunt en de e-commerce webshop.

Underdog wint
“Het winnen van deze award betekent een extra erkenning als e-commercepartner voor onze klanten”, zegt Herman Maes van Intracto. “Ook is het opmerkelijk dat een Belgisch digital agency een prijs pakt in Nederland, dé grootmacht wat betreft e-commerce in de Benelux.”

Intracto is de voorbije jaren uitgegroeid tot een full service digital agency met 65 webspecialisten op alle digitale domeinen. Het kantoor is nu nog gevestigd in Olen maar verhuist begin 2015 naar Herentals. Het bedrijf draait een omzet van 12 miljoen euro en mag onder meer Brussels Airport, VREG, Acco, Van Hoecke, Zenito en Eurogifts tot zijn cliënteel rekenen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer