Nieuws Kempen IOK wisselt grensoverschrijdend best practises uit dankzij Groep Heylen

IOK wisselt grensoverschrijdend best practises uit dankzij Groep Heylen

IOK wisselt grensoverschrijdend best practises uit dankzij Groep Heylen

Foto bezoek IOK aan Borchwerf kopieIOK en de beheerders van een Nederlands bedrijventerrein, Borchwerf II CV, wisselden onlangs hun best practices uit op vlak van het ontwikkelen van bedrijventerreinen.

Borchwerf II is een bedrijventerrein van 245 ha tussen Rotterdam en Antwerpen aan weerszijden van de snelweg A17 waar Wim Heylen van Groep Heylen een logistieke campus van 70.000 m² ‘Agora21’  ontwikkelt. Hij maakte de meeting mogelijk door beide organisaties met elkaar in contact te brengen.

Kris Vreys, voorzitter directieteam IOK: “Het is altijd goed om de kennis en ervaring met elkaar te delen over de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen, de bestaande vraagstukken te analyseren en om de gekozen oplossingen uit te wisselen. Veel was over en weer herkenbaar en we kijken terug op een bijzonder plezierig samenzijn met de directeur van Borchwerf II CV, Leo Welters en zijn team. In een onbevangen en open sfeer hebben we in korte tijd veel met elkaar kunnen bespreken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer